Kοινωνικά φροντιστήρια

Λεπτομέρειες

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Εορδαίας, προκειμένου να οργανώσει και να λειτουργήσει κοινωνικά φροντιστήρια σε μαθητές μας, ζήτησε από τον Δήμο Εορδαίας, την παραχώρηση ενός σχολικού κτιρίου σε απογευματινή ζώνη 5:00 - 8:00 μ.μ. με θέρμανση και ηλεκτρικό, ώστε να το χρησιμοποιήσει για τις διδασκαλίες.

 

 Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Εορδαίας, μετά από την θετική στάση και την αμέριστη  υποστήριξη που εξέφρασε στην ΕΛΜΕ η Δήμαρχός μας, κ. Βριζίδου, και γενικότερα την θετική στάση του Δήμου, και την θετική αποδοχή από όλη την Εορδαία του αιτήματος μας. Θεωρεί ότι η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι μια τυπική διαδικασία. Ξεκινήσαμε την οργάνωση - προγραμματισμό των κοινωνικών φροντιστηρίων. Έχουμε στείλει ήδη στα σχολεία μας Αίτηση - Δήλωση την οποία θα παραλάβουν οι γονείς και οι μαθητές μας. Θα δηλώσουν όσοι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στα φροντιστηριακά τμήματα. Το συντομότερο δυνατόν θα προσπαθήσουμε να γίνει η συλλογή των αιτήσεων και η επεξεργασία τους. Παράλληλα, συνεχίζουμε την καταγραφή των εθελοντών συναδέλφων που θα οργανώσουν και θα διδάξουν στα φροντιστηριακά τμήματα. Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι μας, που εργάζονται στα σχολεία μας, συνταξιούχοι μας, αλλά και αδιόριστοι συνάδελφοι, και επαγγελματίες φροντιστές μπορούν να μετέχουν εθελοντικά στη προσπάθεια  μας.

Αιτήσεις μπορούν να προμηθευτούν και να συμπληρώσουν  οι γονείς και στο Γυμνάσιο μας καθημερινά εντός του σχολικού ωραρίου.